Kan jeg dele min kostdagbog med min diætist/læge?

Hvis din diætist/læge bruger VITAKOST, kan vi anbefale at lave et dataudtræk. Se mere her: Dataudtræk til VITAKOST

Ellers kan du dele et link til din kostdagbog, som kun kan ses, af dem, som kender linket.

Sådan gør du:

• Gå ind på www.sundbid.dk.
  • Klik på det lille person-ikon i øverste højre hjørne.
  • Vælg Indstillinger.
  • Sæt kryds i Ja til "Aktivér ekstern adgang" nederst på siden.
  • Klik på Gem-knappen nederst til højre.
  • Herefter dukker der et link op under Ekstern adgang.
  • Kopier linket og send det til ham/hende som skal have adgang.

Du kan til hver en tid fjerne adgangen igen ved at klikke i Nej til "Aktivér ekstern adgang".

Hvis du gerne vil invalidere/fjerne et gammelt link, f.eks. hvis du har delt det via en blog til et ukendt antal personer, men gerne vil dele din kostdagbog til nogle nye, så klik på "Generér nyt link". Dem, som før havde adgang via det gamle link, har herefter ikke længere adgang. Du kan nu dele det nye link, så det kun er dem, som kender det nye link, som kan se din kostdagbog.