Find nye venner på Sundbid

Du kan møde andre brugere via Venneagenten, som du finder på siden Venner.

Klik på et af plus-ikonerne (du kan have 3 aktive agenter på samme tid) og udfyld felterne med dine ønsker til et venne-match:

Bemærk dog at jo flere specifikke kriterier du vælger, jo længere tid kan der gå før der kan laves et match.

Her et et eksempel på 3 aktive venneagenter:

Har du et ønske til nye kategorier, så skriv endelig til os på support@sundbid.dk med dit forslag.

Du kan oprette op til tre samtidige agenter, som løbende matcher puljen af brugere, der søger andre brugere.

Når vi har fundet et match til dig, så modtager du en email, og din nye ven tilføjes til din venneliste, så I kan tage den indledende kontakt via chatten og evt. senere dele kostdagbog eller opskrifter, hvis I har lyst.

Når der er lavet et match, så kan du nulstille din agent og bruge den til en ny søgning. Det har ikke betydning for de venner, som du allerede har tilføjet, at du nulstiller din agent.