Få bonus for motion

Dit aktivitetsniveau er med til at bestemme, hvor stort dit daglige kaloriebehov er. Her er indregnet den motion, som du dyrker på ugentlig basis.

Men nogle gange dyrker du måske ekstra motion og det kan du give dig selv bonus-kalorier for.

Det kan f.eks. være at du går en lang tur med familien eller cykler en tur, som du ikke plejer. Så kan du give dig selv bonus for det, som bliver omregnet til ekstra kalorier på kontoen den dag.

Du kan vælge mellem følgende bonusser:

0% (ingen bonus)

Denne skal du vælge, hvis du gerne vil logge motionen, men ikke vil have bonus. Det kan f.eks. være at det er motion du dyrker jævnligt, og det derfor allerede er med i dit aktivitetsniveau, eller du måske hellere vil have at de forbrændte kalorier skal være et boost til dit vægttab i stedet for ekstra kalorier på kontoen.

25%

Her får du lagt 1/4 af kalorierne, som du har forbrændt, til dit kalorieregnskab og kan spise det mere den dag. De resterende 3/4 går til dit vægttab, såfremt motionen går ud over dit valgte aktivitetsniveau.

50%

Her får du lagt halvdelen af kalorierne, som du har forbrændt, til dit kalorieregnskab og kan spise det mere den dag. Den resterende halvdel går til dit vægttab, såfremt motionen går ud over dit valgte aktivitetsniveau.

75%

Her får du lagt 3/4 af kalorierne, som du har forbrændt, til dit kalorieregnskab og kan spise det mere den dag. De resterende 1/4 går til dit vægttab, såfremt motionen går ud over dit valgte aktivitetsniveau.

100%

Her får du fuld bonus for motionen og det svarer til, at du kan spise det mere, som du har forbrændt på aktiviteten.