Hvorfor husker den ikke mit login?

Der er to måder, som Sundbid kan huske dit login på:

1. Den der er indbygget i browseren. Det gør, at felterne er udfyldt på forhånd når du åbner browseren - eller den kan auto-udfylde dem. Dette er indbygget i browseren og udenfor vores kontrol, så hvis du har problemer med det, må vi henvise til browserens hjælpefunktion.
  2. Vores "Forbliv logget ind" funktion. Denne kan du sætte hak i og så husker Sundbid dit login på tværs af sessioner. Her er det vigtigt at du ikke logger ud af Sundbid efter brug, for så glemmer den dit login igen af sikkerhedsmæssige årsager.