Hvorfor gemmer den ikke mit login? (m.sundbid.dk)

Vi har oplevet at der kan opstå en fejl i genvejen fra hjemmeskærmen til m.sundbid.dk i forbindelse med opgradering af iOS på en telefon. Fejlen gør, at den ikke længere kan huske dit login, og du skal logge ind hver gang du vil bruge m.sundbid.dk

Du løser dette ved at slette genvejen fra hjemmeskærmen og tilføje den igen.

Sådan gør du:

• Slet genvejen til m.sundbid.dk fra hjemmeskærmen.
  • Start Safari og gå til m.sundbid.dk.
  • Tryk nu på dele-knappen (i bunden af skærmen - det er et ikon med en firkant med en pil op).
  • Vælg "Føj til hjemmeskærm". Hvis det menupunkt ikke er der, så swipe hen til de tre prikker og slå den til.
  • Så skal du give genvejen et navn og trykke "Tilføj".
  • Første gang du starter m.sundbid.dk fra hjemmeskærmen skal du logge ind igen.

Dette bør løse problemet. Oplever du det stadig er du velkommen til at kontakte os på support@sundbid.dk. Henvis gerne til at du har gennemgået denne vejledning.