Hvordan får jeg slettet en konto ved dødsfald?

Hvis du som pårørende gerne vil deaktivere og slette den afdødes profil på Sundbid kan du følge denne vejledning. Vi vil gøre vores yderste for at være dig behjælpelig.

Af sikkerhedsmæssige årsager er vi som firma pålagt at verificere hvem, man som pårørende er, i fald man ikke har direkte adgang til vores konti. Derfor er der følgende vejledning, alt efter hvilken information du har adgang til:

Hvis du har adgang til afdødes Sundbid-konto via Sundbid login

Så kan du slette Sundbid kontoen ved at følge dette link: Luk og slet konto

Hvis du har du adgang til afdødes email-konto

Hvis du har adgang til den email, som er brugt til registrering på Sundbid, kan du slette Sundbid kontoen ved at følge dette link: Nulstil adgangskode Fra denne side kan du nulstille brugernavn og adgangskode til Sundbid og på denne måde opnå adgang til Sundbid-kontoen og følge vejledningen ovenfor.

Er du i tvivl om hvilken email adresse Sundbid kontoen er registreret på, så kan vi hjælpe med at slå informationen op. Kontakt os venligst på support@sundbid.dk

Hvis du IKKE har adgang hverken til afdødes email-konto eller Sundbid-konto

Så har du to muligheder:

1. Hvis du blot vil sikre dig, at der ikke er et aktivt abonnement der løber og trækker penge, så kontakt os på support@sundbid.dk og så lukker vi et evt. løbende abonnement. Kontoen vil ligge i bero og vil automatisk blive slettet jvf. persondataloven efter 18 måneders inaktivitet. Bemærk dog, at der i perioden op til sletning vil blive sendt varsels-mails ud, men disse kan blot ignoreres.
  2. Hvis du gerne vil have kontoen og data slettet straks, så send os et brev til Sundbid ApS, Låsbygade 42 st, 6000 Kolding med følgende information:
    1. Kontaktinformationer på dig, gerne telefonnummer, så vi kan ringe, i fald der er spørgsmål eller problemer.
    2. Den email-adresse, som er brugt til registrering på Sundbid (hvis du ikke har den, så blot spring punktet over)
    3. Kopi af dødsattest
    4. Dokumentation på din relation til afdøde, typisk gennem en skifteretserklæring
    5. Kopi af billed-id på dig selv
testamente