Der er reserveret penge i min netbank

Der kan være reserveret penge på din konto, hvis du har betalt med et debet-kort f.eks.:

• VISA Electron
  • MasterCard Debet
  • MobilePay med et debet-kort tilknyttet

Reserveringen sker fordi betalingen ikke er gået igennem. Det kan skyldes en timeout i netværket eller at transaktionen er blevet afbrudt.

Sundbid hæver ikke pengene. Vi har ikke adgang til dem og vi kan ikke frigive dem. Kontakt din bank hvis du skal have beløbet frigivet. Det er kun dem, som kan frigive beløbet.

Banken reserverer typisk beløbet i op til en måned, alt efter bank.

I nogle netbanker kan det være meget svært at se om beløbet er hævet eller blot reserveret. Hvis du er i tvivl kan du kontakte din bank og spørge dem.