Sundbid på tre måder

På Sundbid har du adgang til vores tre platforme.

Sundbid husker automatisk dine indtastninger på tværs af alt, så du kan bruge den platform, som passer bedst på netop det tidspunkt.

Web - www.sundbid.dk

Dette er websiden, hvor du får den fulde funktionalitet på Sundbid. Den kan bruges både via computer og tablet. Du kan indtaste mad, ændre din kalorieprofil, oprette nye opskrifter og madberegninger og bruge alle gruppe- og vennefunktioner.

Du kan bruge www.sundbid.dk via en browser på PC, Mac eller tablet.

Sundbid appen (Android og iOS)

Sundbid appen er til den daglige, hurtige indtastning. Du kan indtaste mad og opskrifter og scanne stregkoder fra madvarer.

Du kan hente appen i Apple og Google app stores:

App Store Play Store

Mobil web - m.sundbid.dk

Her får du en mobil-optimeret webside, hvor du kan indtaste mad, ændre din kalorieprofil og oprette madberegninger. Du kan også skrive i gruppeforums.

Du kan bruge m.sundbid.dk via din browser på telefonen.

mobilversion, app, mobil