Er min profil privat?

Ja!

Din profil, konto og data er private.

Når du opretter en profil er den 100% privat og usynlig for alle andre brugere. Hverken dig selv, de madvarer du opretter, opskrifter eller dine indtastninger kan ses af andre.

Andre brugere kan ikke søge dig frem via email eller andre informationer.

Du kan dog aktivt vælge at dele nogle af dine oplysninger og data med andre brugere, hvis du f.eks. er i en gruppe eller er knyttet sammen som venner. Det er altid et aktivt tilvalg du skal gøre og du kan til hver en tid slå det fra igen, hvis du ønsker.