Se fordeling af næringsværdier over en periode

Hvis du gerne vil se fordelingen af f.eks. kostfibre over en periode, f.eks. den seneste uge, gør du således:

• Klik på "Statistik" i menuen øverst.
  • Klik på "Næringsindhold" i menuen til venstre.
  • Vælg den ønskede næringsværdi ved at klikke på "Skift":

• Vælg den ønskede periode. Du kan vælge en fast periode, f.eks. "Seneste uge" eller vælge dit eget interval. Hvis du lader "Til" feltet stå tomt, vil den altid gå til dags dato, så du på den måde kan vælge en startdato og altid se perioden fra start og til nu (også fremover).

Grafen viser herefter dit daglige indtag.

Hvis du har valgt en min/max grænse for næringsværdien, så fremgår det af grafen med grønne søjler og røde søjler, alt efter om du er over eller under din grænse. Grænsen vises med en vandret streg (her er grænsen 20 g som minimum):

Du kan også se hvor mange gram kostfibre du har fået i hele perioden, samt pr. dag:

Hvis der er tomme dage i intervallet tæller de ikke med når det daglige gennemsnit beregnes.