Skift dato (Sundbid app)

For at skifte dato skal du først trykke på datoen øverst på skærmen (der kan også stå f.eks. "I dag") og herefter swipe (køre fingeren mod højre eller venstre) i datoerne der kommer frem. Herefter skal du trykke på den dato du ønsker at gå til.

Datoen, som du har valgt, er markeret med grå. Her er det den 6. juni:

Dags dato er markeret med en sort pil under datoen. I eksemplet herover er det den 8. juni.

Du kan altid hoppe tilbage til dags dato ved at trykke på teksten "Gå til i dag".