Rød/grønne dage i kalenderen

Du kan få et overblik over dit kalorieindtag direkte i kalenderen.

Dagen markeres med grøn hvis kaloriebehovet ikke overskrides; med orange hvis kaloriebehovet overskrides med under 2% og med rød hvis det overskrides med mere. Datoen markeres med fed skrift, så snart der er indtastet noget på dagen.

Klik på tandhjulet i kalenderen for at slå funktionen til og fra:

Har du ofte dage, hvor du ikke logger alle måltider, kan du slå til, at dagen først markeres grøn, når dagen er komplet.

Alt efter hvordan du logger, kan det variere, hvor meget der skal til, før dagen er komplet. Derfor kan du vælge forskellige niveauer for, hvor meget du skal have tastet ind, før dagen tæller med.

Prøv dig lidt frem med procent-angivelserne, og vælg det, som passer bedst til din måde at logge på.