Indtast mad (web)

Du indtaster mad ved at klikke på måltidslinjerne (f.eks. "Morgenmad") og vælger "Tilføj mad" fra menuen:

Herefter skriver du navnet på madvaren i søgefeltet og så søger systemet automatisk efter bedste match.

Systemet tager højde for tastefejl og du behøver ikke udfylde hele madvarens navn, for at finde den. På den måde kan du spare tid og tastetryk. Prøv f.eks. at skrive "mini arla" i søgefeltet, så dukker "Minimælk, 0,5%, Arla" op som en af de øverste resultater:

Herefter vælger du den mængde, som du har spist, og trykker på "Gem" knappen: