Indsæt en madvare/et måltid på flere dage af gangen

Hvis du har et måltid eller en madvare du spiser dagligt, kan du kopiere den ud på flere dage af gangen via Masse-indsæt funktionen.

Når du bruger funktionen vil alt indhold i Udklipsholderen kopieres ud. Madvarer vil blive lagt ind på de måltider, som de blev kopieret fra.

Sådan gør du:

• Kopier madvarerne/måltiderne ind i Udklipsholderen (se hvordan under relaterede emner herunder).
  • Klik på Masse-indsæt-ikonet i Udklipsholderen:
  • Vælg hvor mange dage frem du vil indsætte på.

Et tip: Du kan vælge en dag i kalenderen før dags dato og så indsætte fra den dato og frem. Det kan f.eks. være at du efter en måned kommer i tanke om, at du gerne ville have logget den vitaminpille du har spist hver morgen. I stedet for at gå ind på hver dag og indsætte den, så gå i stedet til den første dag du spiste den, indtast den på den dag, kopier den til Udklipsholderen og Masse-indsæt den det antal dage frem, som du har spist den.

gentag